KONSEPTIsuunnittelu

Oletko avaamassa uutta hotellia tai ravintolaa tai uudistamassa vanhaa?

Buddy Hospitality auttaa konseptin kehityksessä, työstössä ja jalkautuksessa. Olemme olleet mukana suunnittelemassa ja luomassa monia ravintola-, myymälä- ja hotellikonsepteja kotimaassa ja kansainvälisesti ja tiedämme sudenkuopat entuudestaan.

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään miten voisimme olla juuri sinun hankkeessasi avuksi!

Esimerkki konseptoinnista

Nykytilan kartoitus

Tahtotilan määrittely

Uuden konseptin perustan määrittely: strategia, tavoitteet, positio, identiteetti, kantava idea, tarina, asiakaspotentiaali

Uuden konseptin mallinnus, liiketoimintamalli

Konseptiosiot:

  • Toimintamalli

  • Palvelumalli

  • Johtaminen

  • Miljöö, elämyksellisyys (moodboard, tyyli, toiminnallisuus)

  • Tuotteisto, tarvittava tuotteistus

  • Brändäys, viestintä, markkinointi

  • Operointimalli

  • Jalkautus