KONSEPTIsuunnittelu
Oletko avaamassa uutta hotellia tai ravintolaa tai uudistamassa vanhaa?
Buddy Hospitality auttaa konseptin kehityksessä, työstössä ja jalkautuksessa. Olemme olleet mukana suunnittelemassa ja luomassa monia ravintola-, myymälä- ja hotellikonsepteja kotimaassa ja kansainvälisesti ja tiedämme sudenkuopat entuudestaan.
Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään miten voisimme olla juuri sinun hankkeessasi avuksi!
Esimerkki konseptoinnista
Nykytilan kartoitus
Tahtotilan määrittely
Uuden konseptin perustan määrittely: strategia, tavoitteet, positio, identiteetti, kantava idea, tarina, asiakaspotentiaali
Uuden konseptin mallinnus, liiketoimintamalli
Konseptiosiot:
Toimintamalli
Palvelumalli
Johtaminen
Miljöö, elämyksellisyys (moodboard, tyyli, toiminnallisuus)
Tuotteisto, tarvittava tuotteistus
Brändäys, viestintä, markkinointi
Operointimalli
Jalkautus